^κορυφή

logo

Τυχαία εικόνα

37.jpg

Ελληνόφωνος ξεναγός της Ρώμης

Κάνε την δική σου εκπομπή !

In order to view this object you need Flash Player 9+ support!

Get Adobe Flash player
Joomla! Slideshow

1955 - Στέλιος Καζαντζίδης

1959 - Ο Ένας

1965 - Τραγουδήστε μαζί μου

1965 - Καταχνιά

1967 - Αναπολώντας

1968 - Καζαντζίδης - Μαρινέλλα

1969 - Νυχτερίδες κι αράχνες

1970 - Ένα γράμμα



1970 - Η στεναχώρια μου

1971 - Στέλιος Καζαντζίδης Νο3

1971 - Στιγμές

1972 - Ο Γυρισμός

1972 - Στέλιος Καζαντζίδης Νο4

1973 - Γυάλινος κόσμος

1973 - Το δρoμολόι της ζωής

1974 - Καζαντζίδης - Γκρέυ - Πάνου

1974 - Η ζωή μου όλη

1974 - Στην Ανατολή

1975 - Στέλιος Καζαντζίδης Νο5

1975 - Τα Ρεμπέτικα

1975 - Υπάρχω

1976 - Στέλιος Καζαντζίδης Νο6

1977 - Σε Δημοτικά τραγούδια

1977 - Καινούριοι κόσμοι

1977 - Στέλιος Καζαντζίδης Νο7

1977 - Στέλιος Καζαντζίδης Νο8

1978 - 14 Χρυσές Επιτυχίες Νο2

1978 - Τραγουδάει Κώστα Βίρβο

1978 - Μοναξιά μου

1980 - Τραγουδά Πυθαγόρα

1981 - Τα τραγούδια της Ανατολής

1981 - Τραγούδια 1951-1963

1981 - Τραγούδια 1961-1963

1982 - Τραγουδά Μπάμπη Μπακάλη

1982 - 15 Μεγάλες Επιτυχίες

1984 - Τραγουδά Βασίλη Τσιτσάνη

1985 - Ανέκδοτα τραγούδια απ΄ τις 33 στροφές

1985 - Μία Γυναίκα έφυγε

1985 - Για πάντα 1952-1963 Νο2

1987 - Ο δρόμος της επιστροφής

1987 - Λαϊκοί Βάρδοι

1987 - Καζαντζίδης-Μπιθικώτσης-Μαζί

1988 - Τα τραγούδια της ζωής μου 7 Cd

1988 - Οι Μεγαλύτερες Επιτυχίες του No1

1988 - Τώρα

1988 - Ελεύθερος

1988 - Τραγούδια από 45 & 78 στροφές 2 Cd

1989 - Ότι δεν είπα

1991 - Οι Μεγαλύτερες Επιτυχίες του 2 Cd

1991 - Τα Τραγούδια Της Αμερικής (Καζαντζίδης - Μαρινέλλα)

1991 - Οι Μεγαλύτερες Επιτυχίες του No2

1992 - Βραδιάζει

1992 - Αυτή είναι η ζωή μου 2 Cd

1993 - Τα αηδόνια του Πόντου

1993 - Οι πρώτες Αυθεντικές εκτελέσεις

1993 - Ανέκδοτα τραγούδια από τις 33 στροφές No3

1993 - Ένα γλέντι με το Στελάρα 1

1993 - Ένα γλέντι με το Στελάρα 2

1993 - Η Ελλάδα του Στέλιου και του Στράτου

1993 - Συναπάντεμαν

1993 - Τα τσιφτετέλια του Στέλιου και του Μανώλη

1994 - Τα πορτραίτα Της Μίνως ΕΜΙ 4

1994 - Και που Θεός

1994 - Δισκογραφία Τσιτσάνη Νο10

1995 - Οι Μεγάλες Επιτυχίες (Καζαντζίδης - Μαρινέλλα)

1995 - Τα Βιώματα μου

1996 - Μέσα από τις 45 στροφές

1996 - Τραγούδια Από τις 45 Στροφές

1996 - Αλλοτινές μου Εποχές

1996 - Αφιέρωμα

1996 - Εξ Ανατολών το μέλος

1996 - Μεγάλες Επιτυχίες 2 Cd

1997 - Τραγούδια Από τις 45 Στροφές No2

1997 - Πατρίδα`μ αραεύω σε

1997 - 12 Ερωτικές στιγμές

1998 - Τα Ζεϊμπέκικα του Στέλιου

1999 - Τραγουδώ

2000 - Τραγούδια Από τις 45 Στροφές No 3

2000 - Η Φωνή του όλη

2000 - Όταν η φωνή φτάνει το θρύλο

2000 - Έρχονται χρόνια δύσκολα

2000 - Ποντιακά

Συλλογές που κυκλοφόρησαν μετά τον θάνατό του

  • 2001 - Μεγάλοι ερμηνευτές 5 Cd


2001 - Υπάρχω για Εσάς

2002 - Τα Καλύτερα 2 Cd

2002 - Τραγουδά Μανώλη Χιώτη

2002 - Η πρώτη αγάπη σου είμαι εγώ

2003 - Αυτή η νύχτα μένει

2003 - Για πάντα κοντά μας 4 Cd

2003 - Μεγάλα τραγούδια

2003 - Ερμηνεύει Βασίλη Τσιτσάνη

2003 - Απ΄ έξω απ΄ τις φυλακές

2003 - Έχασα τον άνθρωπο μου

2003 - Όπως Ραγίζει Το Γυαλί

2003 - Πάρε φωτιά και κάψε με

2003 - Τα τραγούδια της Μάνας

2003 - Τα πικραμένα χείλη μου

2004 - Πάω στην Αυστραλία

2004 - Η Χαριστική βολή

2004 - Τα πιο ωραία χρόνια μου

2005 - Αυτή η νύχτα μένει 40 Μεγάλες Επιτυχίες 2 Cd

2005 - Χίλιες Νύχτες όμορφες

2005 - Σε τραγούδια της Ευτυχίας

2008 - Υπάρχω [Τα 72 καλυτερα τραγουδια]

Copyrigcht © 2016 RADIOMETANASTHS