^Πίσω επάνω

logo

Το Ραδιομετανάστης εδώ και χρόνια μεταδίδει από τη Στοκχόλμη Σουηδίας, με παλιά λαϊκά τραγούδια, με τραγούδια που αγαπήθηκαν, που τραγουδήθηκαν από τους νέους του χθες και που μεγαλώνοντας πήραν το δρόμο της ξενιτιάς για νέα βιώματα για νέες πατρίδες όπως άλλωστε έκανα κι εγώ. Το παράπονο του ξενιτεμένου Έλληνα μ΄έκαναν και δημιούργησα αυτό το ραδιόφωνο,
 


που φεύγοντας από την Ελλάδα δε πήρα τίποτε άλλο παρά τα 45ρια μου για να με κρατάν συντροφιά στις δύσκολες ώρες της μοναξιάς και της νοσταλγίας.
Οι εποχές αλλάζουν, το παλιό πάντα αντικαστήται με το καινούριο, οι συμπεριφορές αλλάζουν μα για μένα η αγάπη και το μεράκι για εκείνα τα τραγούδια δεν μ΄εγκατέλειψαν ποτέ. Ανοίγοντας δειλά δειλά το σταθμό, έφτασαν φίλοι απ΄όλο τον κόσμο και αγκάλιασαν την ιδέα του ΡΑΔΙΟΜΕΤΑΝΑΣΤΗ, μας ενθάρρυναν και συνεχίσαμε….

Ένα σκοπό έχει το Ραδιομετανάστη να κρατάει ψηλά την Ελλάδα, και ενωμένους τους Έλληνες κάτω από τα φτερά του παλιού λαϊκού τραγουδιού…

Ένα είναι σίγουρο πως ότι ζήσαμε και αγαπήσαμε δεν αντικαθιστάτε με τίποτε και το ΡΑΔΙΟΜΕΤΑΝΑΣΤΗΣ όσο μπορεί θα κρατάει άσβηστη τη φλόγα αυτή του παλιού λαϊκού τραγουδιού!!

Στο ραδιόφωνο μας, κάνε τη δική σου εκπομπή

Σε καλούμε να δοκιμάσεις να παρουσιάσεις τη δική σου ραδιοφωνική εκπομπή

Όλα αυτά Από τον δικό σου χώρο.

 

Από το δικό σου χώρο (σπίτι, ή δικό σου στούντιο κ.α) το πώς; Το μόνο που χρειάζεστε είναι:

 

    1. Σύνδεση στο ίντερνετ.
    2. Τον δικό σου υπολογιστή ή λάπτοπ.
    3. ΚΑΙ μικρόφωνο αν θέλεις να κάνεις και εκφώνηση (σαν αυτά που μιλάς στο Skype) όσο πιο καλό το μικρόφωνο τόσο πιο καλή η απόδοση της φωνής.

Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε μαζί μας μέσω  ομαδας

 

 

Μαρία Ξεναγός της ρώμης

Μαρία Ξεναγός της ρώμης

.

Support Joomla!
Copyrigcht © 2019 RADIOMETANASTHS - Music Passion